Vaikuttavin nainen olet sinä! Ota talteen kirja- ja linkkivinkit

Muistathan, että juuri SINÄ olet pääroolissa omassa elämässäsi? Tämän artikkelin jälkeen olet vakuuttunut siitä, että ohjat pitää ottaa omiin käsiin ja saat nipun vinkkejä, mistä lähteä hakemaan siihen inspiroivia työkaluja. *Artikkeli sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty *-merkillä.

”Haluatko olla oman elämäsi maalivahti vai laitahyökkäääjä?”

Nando Malmelin, tietokirjailija

Tähän lauseeseen kiteytyy mielestäni hyvin se totuus, että pelipaikka omassa elämässä pitää valita itse. Haluatko olla sivusta seuraaja ja tarkkailla mitä elämässäsi tapahtuu, vai ottaa aktiivisen roolin oman elämänsuunnan määrittäjänä?

Roolitus on jollain tavalla tehtävä ja mikäli et sitä itse tee, joku muu tekee sen puolestasi.

Nando Malmelin, tietokirjailija, valtiotieteiden tohtori, lausui edellisen lainauksen sanat Helsinki puhuu-tapahtumassa. Aiheesta hyvä elämä, oli puhumassa myös kirjailija ja kouluttaja Taina Laane sekä ihminen tavattavissa- terapeutti Tiina Tuomikoski. Helsinki puhuu– linkistä pääset katsomaan tallenteen, puheenvuoro löytyy viidennen videoklipin alta.


Kirja joka muistuttaa tärkeimmästä…. SINÄ olet keskiössä!

Lydia Fenet; Vaikuttavin nainen olet sinä, ota yleisösi haltuun ja myy osaamisesi. Viisas elämä, 2020.

*mainoslinkki. Kuvasta pääset Adlibriksen verkkokauppaan. Kirja saatu, yhteistyössä Viisas elämä-kustantamo.

Kirja kertoo Lydian tarinan kautta, miten voit ottaa vastuun elämästäsi omiin käsiisi, suunnitella tulevaisuutesi ja saada rohkeutta ja keinoja toteuttaa se. Lydia on Christien huutokauppakamarin johtaja ja huippumeklari, ja kysytty puhuja yritysmaailmassa.

”Haluan sinun tietävän, että sinä olet ainoa ihminen, joka voi muuttaa elämäsi suunnan. Sinä voit olla mitä tahansa tahdot ja sinä voit tehdä mitä tahansa tahdot. Sinun on kuitenkin opittava käyttämään sisäistä ääntäsi, jotta voit raivata itsellesi tien tahtomaasi elämään.”

Lydia Fenet, Vaikuttavin nainen olet sinä, s.9.

Kirjassa omaa kannustavaa esimerkkiään jakavat monet omassa elämässään menestyneet naiset, kuten Martha Stewart (life-style asiantuntija) ja Barbara Corconan (leijonan luola-sijoittaja).

Huom! Mikäli toivot suomalaisten naisten toimittamaa inspritaatiota saman aiheen ääreltä, kerron lisää kirjavinkkejä seuraavassa artikkelissa! Sitä ennen voit tutustua suorasuiseen, mutta niin monessa oikeaan osuvaan tekijänaiseen, Anna Perhoon aikaisemmassa artikkelissani ”Ilmainen muutosvalmennus”.

Lydia tiivistää kirjassaan sanomaansa hyvin suoraan ja mielestäni kuitenkin asiallisesti! Lopulta kyse on siitä, että asioita alkaa tekemän! Esimerkiksi näin…

Vaikuttavin nainen saavuttaa haluamansa ystävällisellä asenteella, mutta ei siedä kenkkuilua….

Oppitunti numero 1. Muista lähettää aina kiitosviesti

Oppitunti numero 2. Toimi, laittaudu ja ilmesty paikalla

Oppitunti numero 3. Älä ruikuta, vaan ala toimia.

Oppitunti numero 4. Älä koskaan anna muiden nähdä hikoiluasi. (Eli jos tulee tiukka paikka ,pysy rauhallisena!)

Oppitunti numero 5. Saavuta haluamasi ystävällisellä asenteella, mutta älä siedä kenkkuilua!

Saat kirjan omaksesi *ADLIBRIKSEN verkkokaupasta.

Oman voiman ja potentiaalin ymmärtäiseksi tarvitaan välillä inspiroitumista, tietoa, esimerkkejä, tarinoita tai joskus myös sitä ”halolla päähän”- tilannetta. Toisinaan taas lempeää ymmärrystä, myötäelämistä ja hyväksymistä. Viisautta on ymmärtää mitä missäkin hetkessä tarvitsee ja hakeutua oikeanlaisen vaikutusvallan ääreen.

Pystyt kyllä.

P. S. Jos et ole vielä tutustunut itsensä kehittäjän muistilistaan, pääset artikkeliin TÄSTÄ.

Jaa ja tykkää somessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *