Suoraa puhetta naisilta ja valmennus-arvonta

Olen jo hetken aikaa koittanut keskittää somen selailun päämäärättömästä haahuilusta siihen, että voisin löytää itselleni (ja muille!) jotain oikeasti hyödyllistä sisältöä. Jotain kannustavaa, lohdullista, kehittävää tai muuten vaan hauskaa ja iloa tuottavaa sisältöä. En halua tuottaa itselleni kateellisuuden, pettymyksen tai huonommuuden tunteita tarkoituksellisesti selaamalla profiileja, joissa päähenkilö tuntuu onnistuneen elämänsä jokaisella osa-alueella täysin ilman vastoinkäymisiä tai mitään negatiivisia tunteita. Liian silotelluista profiileista jää itselle huono olo. Arvostan enemmän suoraa puhetta, elämän tosiasioiden ja realiteettien tunnustamista ja siitä huolimatta hyvään ja positiiviseen keskittyvää asennetta.

Kuva: Pixabay

Se on hänessä

Tällaista itselle hyvää mieltä tuottavaa sisältöä etsiessäni löysin IG.stä tilin ”Se on hänessä”. Selkeä profiili, teräviä, hauskoja ja samaistuttavia ajatuksia. Profiilin takana kaksi suoraa puhuvaa valmentajaa, Katri ja Elina, jotka kannustavat naisia itsevarmuuteen, rohkeuteen ja omien unelmien toteuttamiseen.

Nettisivuillaan www.elamantiede.fi esitellään heidän missionsa näin:

” Naisia on kautta aikojen kehotettu olemaan vaiti tai puhumaan hiljaa ja vain näyttämään kauniilta, olematta provosoivia. Nuo ajat ovat nyt ohi!”

www.elamantiede.fi

Sivustolla kuvien joukossa näkyy naiset näyttämässä keskisormea, tyylikkäästi toteutettuna, mutta pointti tulee selväksi. Nyt halutaan rikkoa kaavoja, kyseenalaistaa ja astua esiin! Ah, miten mahtavaa ja virkistävää!

Kun unelmat kuolee…

Naiset, toki miehetkin, kokevat elämänsä aikana erilaisia rajoittavia odotuksia ja rooleja, joihin heidän pitäisi sopeutua. Tekemättä jakoa eri sukupuolten välille, on jo sinällään väärin, että yhtään kukaan joutuu kokemaan yhtään mitään henkilökohtaisen kokemus- ja ilmentämismaailman rajoituksia. Pieni ”viaton” lokeroiminen ja stereotypioiden ylläpitäminen saattaa latistaa yksilön omien unelmien toteuttamisen täysin, jopa niin, että ei enää edes osaa unelmoida. Tämä unelmoimisen tappaminen, kuulostaa jo lähes väkivallalta. Uskallan väittää, että unelmoinnin hankaluus, mahdottomuus tai siitä luopuminen kokonaan on valitettavan tuttu tunne monille naisille.

On siis virkistävää ja varsin tervetullutta, että naiset kannustavat toisiaan rohkeaan oman näköisen elämän elämiseen, unelmien äärelle ja sitä kautta kaikkien elämän mahdollisuuksien kynnykselle. Turhista lokeroista pitää pyrkiä eroon ja jokaisen yksilön on oikeus unelmoida ja ilmentää itseään omasta kokemusmaailmasta käsin.

Kuva: Pixabay

Kohti unelmia ja oman elämän toteuttamista

Saan nyt mahdollisuuden arpoa seuraajilleni Katrin ja Elinan tekemän, SE ON SINUSSA-verkkovalmennuksen! Kurssi kestää kolme viikkoa ja on arvoltaan tällä hetkellä 39€ (49€) Se tarjoaa tietoa ja työkaluja mm. omien vahvuuksien löytämiseen, itsevarmuuteen ja itsemyötätuntoon, ilon ja positiivisuuden ylläpitämiseen ja merkityksen löytämiseen omassa elämässä. Tsekkaa lisätietoja Se on hänessä-verkkokaupasta. Verkkokauppaan on tulossa lisää tuotteita, jotka oivaltavuudellaan ja suoruudellaan tsemppaavat ja muistuttavat tärkeän asian äärelle. Verkkokaupassa on myös toinen valmennus, työkirja ja opas. Uskon, että lisää on tulossa! 🙂

Se on sinussa- verkkovalmennus arvotaan Instagramissa lähiaikoina. Ota odotellessa seurantaan IG-tilit Pystytkylla sekä Se_on_hanessa. Käy lukemassa aikasemmat kirjoitukseni KENEN TAVOITTEITA TOTEUTAT ja USKALLATKO HAAVEILLA.

Ja kyllä, somessa on tarjolla oikein hyödyllistä, kehittävää ja kannustavaa sisältöä, kun tietää ja tunnistaa, mikä on itselle hyväksi 🙂

Voimaa ja iloa tähän viikkoon!

Pystyt kyllä.

Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.