Suomalainen superfood ja alennuskoodi

Teksti sisältää mainoslinkin. Mainoslinkki merkitty *-merkillä. Alempana blogitekstissä alennuskoodi *ARCTIC WARRIORS:n verkkokauppaan.

Arctic Warriors

Tässä käsillä olevassa poikkeusajassa on tullut ilmi se hieno puoli, että ihmiset jotka muuten eivät ole viettäneet aikaansa luonnossa, ovat löytäneet tiensä (olosuhteiden pakosta) lähimetsiin, lenkkipoluille ja virkistysalueille.

Oman luontosuhteen luominen on mielestäni jokaisen suomalaisen etuoikeus ja jopa velvollisuus. Vanhemman tehtävä on opastaa lapsi luonnon ääreen ja auttaa luontosuhteen luomisessa. Sillä on valtava vaikutus ihmisen hyvinvointiin, kuten juuri nyt elettävän poikkeustilan aikana on huomattu!

Kuva: Arctic Warriors

Koska luontosuhde on minulle erityisen tärkeä juttu ja intohimon kohde, haluan kertoa siitä myös muille. Pohjoisen luontoa voit fiilistellä edellisissä kirjoituksissani Kuusamosta ja pieneltä karhunkierrokselta.

Arctic Warriors on yritys, joka tuo Lapin superfoodeja kaikkien saataville. Esimerkiksi MAHTI- tuotteet ovat nyt -15% alennuksessa. Löydät myös blogin, ja kattavasti tietoa tuotteista, rennolla lappilaisella asenteella maustettuna.

Verkkokaupan alennusten lisäksi kannattaa käyttää

ALENNUSKOODIA: KAIPHELI

niin saat tuotteiden yhteissummasta vielä -10% huhtikuun loppuun asti

Verkkokauppaan pääset *TÄSTÄ

Sivuston yläreunasta pääset klikkaamaan verkkokaupan suomenkielelle.

Ostamalla tuotteita näiden mainoslinkkien kautta, saan tehdystä ostosta pienen palkkion.

Kuva: Arctic Warriors

Pysytään terveinä.

Pystyt kyllä.

Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.