Muistathan hoitaa itseäsi?

*Palvelu saatu yhteistyössä urheiluhieroja Sari Pätäri.

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan Sarin nettisivuihin

Käsi ylös, jos kuulut niihin, jotka tietävät että hierojalla käyminen on tärkeää, mutta käytännön toteutus jää aina muiden velvoitteiden alle? Tiedät, kuinka hyvä teko kropalle ja mielelle on käydä huoltamassa sitä hieronnassa, mutta itseensä panostaminen tahtoo aina jäädä priorisointi listalla muiden menojen, kulujen ja kiireiden jalkoihin.

Yksi ratkaisu on tehdä hierojalla käymisestä mahdollisimman helppoa, jotta et saa syytä laiminlyödä itsesi huoltamista yhtään enempää! Siksi kerronkin sinulle oman kokemukseni ja annan suositukseni, jos mielessäsi toivot, että ”kun joskus saisi mentyä”.

Pirkanmaalla, Tampereen Lielahdessa toimii omaa vastaanottoaan pitävä

koulutettu hieroja/ urheiluhieroja

Sari Pätäri

Löysin Sarin luokse todettuani, että nyt pitää OIKEASTI mennä hierojalle, eikä käyntiä ole enää yksinkertaisesti varaa siirtää. Tiedän hieronnan auttavan vaivoihini monellakin tapaa, mutta siltikin to do- listalleni oli kiilannut luvattoman moni asia siirtäen hierontaa hamaan tulevaisuuteen.

Hierontaa Tampereen Lielahdessa

Etsin Tampereen alueelta, helposti saatavissa olevaa paikkaa, jonne voin varata ajan netistä (kätevintä ikinä), löydän taustatietoja tekijästä (jotta on mukavampi mennä uuteen paikaan). Myös koulutus ja kokemus kiinnostavat minua, sillä niillä on merkitystä osaavaa tekijä etsittäessä. Löysin Sarin tiedot netistä ja varasin ensimmäisen ajan.

Sari on huomioinut asiakkaitaan näitä varten varatulla autopaikalla liikekiinteistön lähellä. Saapumisohjeet Sarin nettisivuilla olivat harvinaiset pätevät, sillä liikekiinteistön useammat samannäköiset raput eivät onnistuneet harhauttamaan uutta asiakasta.

Asiakasta huomioivaa palvelua

Itselleni on tärkeää, että hieronta/hoitotila on tilanteeseen sopiva, jossa asiakasta on huomioitu tarvittavin keinoin. Tähän väliin nostan esille, että Sari huomio erityisen hyvin uudet hygieniavaatimukset, joista kertoo tarkemmin nettisivuillaan. Korona aikana asiakkaan roolissa on siis turvallinen olo, kun asiakas muistaa noudattaa myös oman osuutensa yleisesti suositelluista käytänteistä.

Sari Pätäri on valmistunut urheiluhierojaksi 2017 ja kouluttautuu monipuolisesti edelleen.

Koulutettu hieroja/ urheiluhieroja Sari Pätärin tarjoamia palveluita ovat mm:

  • Klassinen hieronta
  • Urheiluhieronta
  • Purentaelimistön häiriöiden ja ongelmien hoito
  • Triggerpisteiden käsittely
  • Fascia-hieronta
  • Dry needling, eli kuivaneulaus
  • Kinesioteippaus
  • Intialainen päähieronta
  • Kuumakivihieronta
  • Kuivakuppaus

Varasin Sarilta niska-/hartiahieronnan. Hoitoajan aluksi ja lopuksi Sari tekee lyhyen tutkimuksen, jotta päästään näkemään lähtötilanne ja hieronnan vaikuttavuus.

Hierojat, kuten muutkin ihmisläheisissä ammateissa olevat, tekevät väistämättä töitä omalla persoonallaan. Sarin hoitopöydällä asiakas saa joko keskustella tai keskittyä rentoutumaan.

Itse pidän jälkimmäisestä vaihtoehdosta eniten! Kun tulee maksavana asiakkaana hierojan luo, ei ole mitään kurjempaa kuin se, että hieroja juttelee koko hoitoajan niitä näitä, välittämättä siitä, mikä on asiakkaan toive tilanteessa. Keskittyminen menee liiaksi toisen juttujen kuulemiseen tai kommentointiin ja itse hierottavana rentoutuminen unohtuu. Sarin hierottavana saat keskittyä omaan hyvinvointiin, rentoutumiseen juuri sillä tavalla kuin haluat, täysin hiljaa tai jutellen.

Ryhti suoraksi

Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja ihmettelen miksi en voisi tehdä tätä useammin, kun positiiviset vaikutukset näkyvät ja tuntuvat välittömästi! Kiinnitän huomiota, että peilistä katsoen hartiat ovat palautuneet etukumarasta omille paikoilleen ja tästä olen jopa innoissani! En siis taidakaan olla vielä toivoton tapaus jumitusten ja kireyksien suhteen!

Osaavalta hierojalta voi saada huiman avun omaan hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kireydet, kivut ja jäykkyydet eivät vaikuta vain fysiikkaan vaan suoraan myös mieleen ja olotilaan. Säryt ja liikerajoitukset vetävät väistämättä mieltä alaspäin. Kivuttomassa ja hyvinvoivassa, ryhdikkäässä kehossa myös mielen on helpompi voida hyvin.

Varaa aikaa kehon ja mielen hoitamiseen

Veikkaan, että olet pyöritellyt mielessäsi hierojalle menemistä (jo liian pitkään), joten varaa ihmeessä aika nyt.

Urheiluhieroja/ koulutettu hieroja Sari Pätäri ottaa sinut vastaan nopeasti, helposti ja ammattitaidolla Tampereen Lielahdessa.

Varaa kalenteriisi aikaa itsellesi ja oman hyvinvointisi edistämiseen, varaa hieronta aikasi sähköisesti TÄSTÄ

Hyvinvointiinsa panostamista, rentoutumista tai hemmottelua ei tarvitse erikseen ansaita, vaan olet kaiken hyvän arvoinen jo nyt. Hoida kehoasi, hoidat myös mieltäsi.

Pystyt kyllä


P.S. Instagramissa Urheiluhieroja/ koulutettu hieroja Sari Pätäri arpoo yrityksen 3 v synttäreiden kunnisaksi osallistuneiden kesken ilmaisen tunnin hieronnan, joten ota tili seurantaan ja osallistu arvontaan! Aikaa osallstua on ti 11.8 klo 21 asti!

Pystyt kyllä toivottaa onnea kolmesta ensimmäisestä yrittäjän vuodesta ja myötäisiä tuulia tuleville vuosille!

Jaa ja tykkää somessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *