Miten saisin aikaiseksi…

Teksti sisältää mainoslinkkejä. Linkit merkitty *-merkillä. Kirja saatu yhteistyössä Viisas elämä-kustantamon kanssa.

Mel Robbins ja 5 sekunnin sääntö

Onko sinulla asioita mihin pitäisi tarttua, mutta aloittaminen on hankalaa? Tiedät kyllä mitä pitäisi tehdä, mutta…Se iso mutta. Tai sitku, voiku, muttaku… Aloittamisen empimiseen kuluu kohtuuttomasti aikaa. Totuushan on se, että kun on päässyt kynnyksen yli, on itse tekeminen useimmiten vaivattomampaa kuin aloitu. Tuttua meille kaikille.

Sain Viisas elämä- kustantamon kirjalähettiläänä tutustua kiinnostavaan kirjaan, jonka kutkuttavan yksinkertaiselta tuntuva metodi tarjoaa ratkaisun edellä mainittuun aloittamisen hankaluuteen.

Mel Robbins, 5 sekunnin muutos -vaihda pelkosi rohkeuteen. Kirjassa käsitellään paljon rohkeutta ja miten sitä tarvitaan asioiden aikaansaamiseksi niin omassa elämässä, työpaikalla, vapaa-ajalla ja perheen kanssa. Robbins kirjoittaa, että rohkeus on jokapäiväistä ja sitä on kaikilla. Se kuuluu vaan ottaa käyttöön.

Miten saada itsensä liikkeelle?

Miten lähteä sinne lenkille, nousta sängystä kun kello soittaa, purkaa ne tylsät sähköpostit, purkaa laskupinot, lähestyä uutta ihmistä, soittaa työpaikka ilmoituksen perään jne. Robbins esittelee keinon, jonka avulla lakkaa miettimästä ja pakottautuu liikkeelle. Kun saa itsensä kiinni kamppailemasta aloittamisen kanssa, on tartuttava ajatuksiinsa. Robbins opastaa kirjassaan menetelmän, joka seuraavan 5 sekunnin aikana saa sinut lopettamaan empimisen ja ylittämään aloittamisen kynnyksen.

Kirjan metodi tuntuu jopa hämmentävän yksinkertaiselta, mutta niin parhaat ideat usein onkin. Kun metodia on kokeillut, miettii ainoastaan sitä, miksi ei ole keksinyt tätä itse ja jo paljon aikaisemmin!

Mel Robbins, 5 sekunnin sääntö. kirjan voit tilata itsellesi vaikkapa adlibriksesta *TÄMÄN linkin kautta.

Mikäli toimeen tarttuminen on ollut sinulle haastavaa, aikaansaamisen opettelun jälkeen kaikki on helpompaa. *Adlibriksesta voit hankkia positiivisen muutosprosessisi tueksi Theresa Cheung:n 21 rituaalia, jotka muuttavat elämäsi.

Kirjoista 21 rituaalia jotka muuttavat elämäsi ja 5 sekunnin muutos, voi koostaa vahvan positiivisen muutoksen käynnistävän paketin, jonka ohjeet eivät ole liian korkealentoisia. Ja juuri tämän takia ne ovat toimivia.

Aikaansaamisen hurma

Kun huomaa, että itsestä löytyy riittävä rohkeus hankalan asian aikaansaamiseksi, huomaa pian olevansa positiivisessa koukussa ryhtymiseen ja asioiden aloittamiseen. Valtavan suuren aloittamisen kynnyksen poistaminen vapauttaa energiaa itse tekemiseen ja oleellisen, ainaisen jahkailun ja empimisen sijaan.

Omaa käsitystä itsestään voi muuttaa jo viidessä sekunnissa. Kukapa meistä ei olisi tyytyväinen itseensä, kun huomaa saavansa itselle tärkeitä asioita aikaiseksi, ei aloittamisen kynnyksen edessä lamaantuen, vaan rohkeasti ja varmuudella sen ylittäen.

Pystyt kyllä.

Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.