Kirjoja itsensä kehittäjälle ja arvonta

Kirjat ovat itsensä kehittäjän paras kaveri. Pystyt etsimään juuri omiin tarpeisiisi sopivan kirjan, tutustumaan siihen oman tahtiin, selailla päällisin puolin sieltä täältä tai imeä jokaisen tiedonmurusen itsellesi. Self help-kirjoja on tullut valtavasti viimevuosina ja vaihtoehtoja mistä tahansa aiheesta löytyy useita. Löysin tuoreen verkkokaupan, joka kokoaa yhteen self help ja brainy books- genrejen kirjat ja on enemmän, kuin vain pelkkä verkkokauppa.

Sain tutustumiskappaleet kahdesta kirjasta, joista toisesta kerron sinulle alempana. Olen myös ostanut erään huikean teoksen Entä jos-kaupasta itselleni, siitä kerron sinulle myöhemmin. Ensimmäisenä esittelen sinulle tämän jokaisen itsensä kehittäjän paratiisin, Entä jos-verkkokaupan. Tässä vinkkini sinulle, jotta saat työkaluja tarvitsemiisi asioihin.

Entä jos-kauppa

Entä jos-kaupan filosofia on tarjota asiakkaalle hetki nähdä mahdollisuutensa, auttaa tiedon lähteelle joka tuottaa oivalluksia ja uusia näkökulmia. Verkkokauppa kerää alleen eri kustantajien itsensä kehittämiseen keskittyvät kirjat suomesta ja maailmalta. Verkkokaupan sivuilta löytyy myös artikkeli-osuus, jossa kirjailijat kertovat omiin kirjoihinsa liittyviä ajatuksia. Voit siis ennen kirjaostoa tutustua kiinnostavaan artikkeliin samalta kirjailijalta ja näin voit varmistua tekemästäsi kirjahankinnasta.

On tärkeää, että pysähdyt sellaisen kirjan ääreen, joka puhuttelee juuri sinua. Oli kirja uusi tai vanha, pinnalla tai verkkokaupan viimeisellä sivulla, tunnistat kyllä ”kutinan” itsessäsi, mikä kirja resosoi sinun tarpeidesi kanssa.

Entä jos-Instagram tilillä jaetaan nostoja kirjoista, joten jo seuramaalla Insta-tiliä altistat itsesi self help- kirjojen viisauksille. Voit tilata verkkokaupan sivuilta myös uutiskirjeen, jonka kautta saat alennuksen ja tietoa self help-genren uusista tuulista.

Kuka Hallitsee mieltäsi- Mielikuvien hyödyntämisen kirja

Tutustumiskappale saatu yhteistyössä Entä jos-kaupan kanssa.

Kirjan kirjoittaja Jarmo Liukkonen on emeritusprofessori ja liikunnan ja hyvinvoinnin dosentti. Hänen artikkelinsa mielikuvien voimasta löydät TÄSTÄ.

Itseäni yllätti kirjaa lukiessa se, että kuinka omaa mielikuvitusta hyväksi käyttämällä voi todella saada positiivisia muutoksia. Mielikuvia syötetään meille ulkoa päin, mutta myös omat ajatuksemme tuottavat niitä tiedostamatta. Kirjaa lukiessa silmäni avautuivat sille, kuinka alttiina mielemme on kaikelle ulkopäin tulevalle tarinalle ja miten herkkiä olemme imemään niitä mielikuvia, jos emme tiedosta asiaa.

Hyvällä mielikuvituksella varustettu ihminen on aivan varmasti saanut kuulla jossain kohtaa elämäänsä, että mielikuvituksen tuottavat ajatuksen ovat lapsellisia tai täysin turhia. Kun ajatuksen ovat lähteneet oikein laukalle jonkin negatiivisen asian ympärillä, tai luonut mitä villeimpiä kauhuskenaarioita, olet saattanut todeta, ettei hyvästä mielikuvistuksesta ole mitään muuta kuin haittaa. Tämän kirjan myötä sain synnin päästön siihen, että vilkkaan mielikuvituksen omistaminen olisi huono juttu!

Kirjassa on paljon erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääset avaamaan itsellesi mielikuvituksesi huikeat voimavarat.

Mielikuvaharjoittelussa otetaan tietoiseen käyttöön myönteisiä ajatuksia, itsepuhelua, mietelauseita ja mielikuvia sekä uusia ajattelu- ja reagointitapoja. Mielikuvien voimin voidaan myös kääntää kielteisiä ajatuksia ja asenteita myönteisiksi.”

Liukkonen, J. Kuka hallitsee mieltäsi. Mielikuvien hyödyntämisen kirja. s.39. Tuuma kustannus, 2020, Keuruu.

Mielikuvaharjoituksia löytyy mm.

  • Rentoutumisen edistämiseen
  • Stressin hallintaan
  • Itseluottamuksen voimistamiseen
  • Ahdistavien tunnekkokemusten poisherkistämiseen
  • Kivun hallintaan
  • Nukahtamisen ja unen laadun säätelyyn
  • Kognitiivisiin taitoihin (muisti, keskittyminen, motivaatio, vireystila)
  • Urheiluun

Kirjassa myös neuvotaan miten ohjata mielikuvaharjoitus tehokkaasti muille.

Jos siis olet ”kärsinyt” liian vilkkaasta mielikuvituksesta, nyt voit onnitella itseäsi! Sinulle on huikea potentiaali käytössäsi, kun valjastat mielikuvituksesi toimiin hyväksesi. Se tulee erottamaan sinut muista ja tulet saavuttamaan tavoitteesi. Sinä voit olla itsesi suurin sparraaja, mentori ja kannustaja, kun ohjelmoit mielikuvituksesi puolellesi!

TÄSTÄ pääset Entä jos-kauppaan.

Tässä sinulle ale-koodi, joka oikeuttaa -10% ostosten hinnasta: pystytkylla

Sinua saattaa kiinnostaa myös aiemmat artikkelini

Seuraa Pystyt kyllä- tiliä Instagramissa, arvon siellä yhden kappaleen kirjasta ”Kuka hallitsee mieltäsi- Mielikuvien hyödyntämisen kirja”.

Pystyt kyllä

Kuva Pixabay
Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.