Kasvisten vaahtokylpy

Sain Instagramissa kyselyjä tuotteesta, jolla pesen nykyisin kaikki kasviksen ja hedelmät ennen käyttöä. Tässä on käyttämäni tuote:

Thieves-käsitiskiaine

Kyseessä on luonnonmukainen eteerisiä öljyjä sisältävä käsitiskiaine, joka soveltuu myös elintarvikkeiden pesuun. Laimea astianpesuliuos lämpöiseen veteen ja kasvikset ja hedelmät vaahtokylpyyn! Hetken liotus, pyörittely ja käsittely, huuhtelu ja valmista.

Thieves käsitiskiaine pesee ja irrottaa vahan ja käsittelyaineet hevi-tuotteiden pinnasta, mutta ei jätä itsestään teollisia makuja tai hajuja. Tätä en ole tieteellisesti tutkinut, vaan aistinvaraisesti havainnut 🙂 Netistä löytää erilaisia reseptejä sitruunanmehusta, soodasta, etikasta jne yhdistelmistä, millä myös voi pestä kasvikset ja hedelmät ennen käyttöä. Itse kuitenkin pidän saippuaa hyvänä ja tehokkaammin likaa irroitavana, kuin nuo edellä mainitut aineet. Tässä on toki mieltymyseroja ja niin saa ollakin!

TÄSTÄ pääset katsomaan tarkemman esittelyn Thieves käsitiskiaineesta.

Kevään 2020 tapahtumat ovat saaneet ainakin minut noudattamaan tarkkuutta myös keittiössä. En ole halunnut luopua kokonaan ulkomaisista tuontikasviksista, tai laittaa italialaisia tai espanjalaisia tuotteita boikottiin. Tämän pesulinjaston käyneet tuotteen voi syödä hieman kevyemmillä mielin.

Oli sitten kasviksissa ja hedelmissä multaa, hiekkaa, torjunta-ainejäämiä tai pöpöjä, niin pesen HeVi-osaston tuotteet ennen jääkaappiin laittamista. Uskon (ja tiedän), että näin saan puhtaampaa ja terveellisempää ruokaa. ”Pienilläkään” torjunta-ainejäämillä, jotka eivät pitoisuudellaan yllä haitalliseksi, en tee kropassani yhtikäs mitään.

TÄSTÄ voit tutustua sivuillani tarkemmin YoungLivingin muihin tuotteisiin ja eteerisiin öljyihin. Tulen kertomaan sivuillani tuotteista joista olen itse saanut apua ja ajattelen niistä olevan mahdollisesti hyötyä myös sinulle!

Pesetkö sinä HeVi-tuotteet? Millä tavalla? Vai onko kyseinen kylpeminen mielestäsi turhaa? Kommentoi alle. Jaa teksti, mikäli koet, että joku muukin voisi hyötyä siitä!

Pystyt kyllä

Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.