Ilmainen muutosvalmennus!

Instagramia selaillessani päädyin sattumalta Anna Perhon profiiliin. Sovellus ilmoitti, että Anna on aloittanut live-videon ja päädyin katsomaan mistä on kyse. En olisi uskonut, mihin kultakaivokseen päädyinkään, tämä selvisi minulle ensimmäisen live-lähetyksen katsottuani.

Kysymys on siis Anna Perhon yhdessä Anna-lehden ja YTK-yhdistyksen kanssa toteuttamasta Anna mennä- muutosavalmennuksesta.

Pääset valmennuksen facebooksivuille TÄSTÄ.

Kuva: Pixabay

Kokonaisuus toteutui Facebookissa noin kuukauden aikana sisältäen viikottaiset Annan pitämät live-lähetykset, ladattavan työkirjan, sähköpostikoonnin livelähetyksistä sekä kannustavan n. 4000 osallistujan facebook-ryhmän tuen.

Varsinaiset live-lähetykset ovat ohi, mutta kaikki materiaali on saatavana tallenteina.

Kokonaisuus sisältää:

  • Ladattava ja tulostettava työkirja
  • Uutiskirje
  • 20 valmennusta (ja muutama extra päälle) livelähetykset löytyvät nyt tallenteena
  • Facebook-yhteisö
  • Anna mennä-ryhmän yhteinen tapahtuma (toteutetaan myöhemmin)

Materiaali kannattaa ehdottomasti kahlata läpi. Myös FB-ryhmän keskusteluissa on paljon asiaa, josta voi poimia itselleen vastauksia. Ryhmä on edelleen toiminnassa ja keskusteluja käydään edelleen. Myös valmennuksen omassa tahdissa aloittaneet elävät prosessia mukana fb-ryhmän kanssa, tämän huomaat keskusteluista 🙂

Kuva: Pixabay

Valmennus opettaa kuulijaa ja valmentajaa

Anna Perho on toimittajan ja kirjailijan roolinsa ohella suosittu puhuja ja paketoi painavan sanomansa huumoriin, sarkasmiin, mutta myös rehelliseen ja kannustavaan suoraan ilmaisuun. Kun puhutaan muutoksesta, puhutaan isoista henkilökohtaisista asioista. Annalla on tyyli kertoa asioita uskottavasti ja arkiselta tasolta ihmiseltä ihmiselle. Puhe on rehellistä, sopivan haastavaa, jotta kuulijan oma pää alkaa työstää omia ajatuksia aiheiden tiimoilta. Live-videoiden isoja teemoja tekee lähestyttävämmäksi arkinen tilannekomiikka, ja Annan helposti samaistuttavat esimerkit. Annaan pääset tutustumaan paremmin hänen omilla nettisivuillaan www.annaperho.fi

Anna kertoo valmennuksessa ajatuksia myös omalta mentoriltaan Jari Sarasvuolta, joten on entistä huikeampaa, että näin laadukas valmennus on saatavilla täysin ilmaiseksi materiaaleineen!

Toteuta oman rytmin mukaan

Mikäli et halua käydä koko pakettia läpi heti, voit hyvin poimia itsellesi ja elämäntilanteeseesi sopivia tehtäviä tai katsoa videoita omien tarpeiden mukaan. Varsinkin videot toimivat hyvin yksittäinkin ja herättävät omaa ajattelua lempeästi ilman suurta pinnistystä. Työkirjan tehtävät vaativat omaa pohdintaa ja asioiden jäsennystä. Vastausten saaminen ulos omasta ajatusmyllystä on kuitenkin kovin kovin palkitsevaa ja välttämätöntä, jotta muutosprosessissa voi edetä juuri omista lähtökohdista ja juuri itselle oikeaan suuntaa.

Mikäli muutosprosessisi on kypsä etenemään, huomaat kyllä henkittäväsi koko materiaalin läpi innosta soikeana.

Katso myös aikaisemmat kirjoitukseni muutoksesta Miten saisin aikaiseksi ja Jotain on muuttumassa…

Pystyt kyllä

Onko Anna mennä-valmennus tuttu? Voisiko siitä olla sinulle hyötyä? Mihin toivoisit muutosta? Oletko käynyt jonkin muun vastaavan valmennuksen?

Kuva: Pixabay
Jaa ja tykkää somessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *