Kerron sinulle miksi eteerisiin öljyihin kannattaa tutustua ja miten saat niitä itsellesi. Alempana on hyödyllisiä linkkejä, joista löydät lisää tietoa. Esittelen myös muutaman suosituimman eteerisen öljyn ja helpot vinkit niiden käyttöön.

Puhtaat eteeriset öljyt ovat terapeuttisia ja monikäyttöisiä. Niillä voi tukea ja tasapainottaa monia kehon omia järjestelmiä. Eteeriset öljyt voivat tukea paranemista ja normaaleja toimintoja fyysisellä ja psyykkisellä tasolla, sekä myös henkisellä ja emotionaalisella tasolla.

Puhtaista eteerisistä öljyistä valmistetut tuotteet puhdistavat kodissa, auttavat kauneudenhoidossa tai lemmikkien terveyden tukemisessa. Luonnolliset ainesosat takaavat turvallisen käytön monille mm. allergisoituneille tai herkistyneille ihmisille. Kokemukset ovat yksilöllisiä ja omat mieltymykset sekä tarpeet löydät kokeilemalla.

Miten saat öljytuotteita itsellesi?

Tuotekuvasto ja muuta hyödyllistä

TUOTEKUVASTO (klikkaa nimeä tai kuvaa, niin tuotekuvasto avautuu lukutilaan)

Kuva: Pystyt kyllä

Sivuilla 26-27 kerrotaan, MITÄ ETEERISET ÖLJYT OVAT ja KOLME ÖLJYJEN KÄYTTÖTAPAA.

Sivuilla 31-53 päästään jo itse asiaan, eli ETEERISTEN ÖLJYJEN TUOTELUETTELOON

Sivuilla 56-57 aika must have, eli miten levittää eteeristen öljyjen vaikutusta huoneilmaan kätevästi. DIFFUUSERIT. Jos haluat vertailla eri diffuureiden ominaisuuksia, ja valita itsellesi sopiva, kannattaa katsoa myös VERTAILUKAAVIO.

Sivuilla 62-65 löytyy KODIN PUHDISTUKSEEN liittyvät tuotteet, ja sen pohjana oleva THIEVES öljysekoitus

Sivuilla 104-105 on esitelty ALOITUSPAKKAUKSET, jotka ovat kätevä (ja edullisin) vaihtoehto tutustua useampaan tuotteeseen ja aloittaa eteeristen öljyjen ja hyvinvointituotteiden käyttö.

Young Livingillä on oma eteerisistä öljyistä, niiden käyttötavoista ja DIY-tuotteiden valmistuksesta kertova BLOGI.

Omalla tavalla öljyjen parissa

Kuten jo saatoit huomata, Young Living on verkostomarkkinointi yritys. Onneksi sinun ei tarvitse myydä mitään eteenpäin, sitoutua ostamaan tai edes kertomaan yhtään kellekään, vaan voit käyttää sinulle sopivia tuotteita täysin rauhassa itseksesi. Se että tilaat ja etsit tietoa näiden linkkieni kautta, ei sido sinua mihinkään. Jos haluat kertoa tuotteista eteenpäin, se on mahdollista. Mutta korostan, ei pakollista!

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden löytää ratkaisuja asioihin, joihin kenties olet etsinyt helpotusta. Kerron omista kokemuksistani öljyjen parissa ja ohjaan sinut etsimään lisätietoa. Olen itse valinnut Young Livingin öljyt niiden puhtauden ja käyttökokemuksen sekä tuotevalikoiman perusteella. Mikäli haluat kysyä jotain minulta suoraan, vastaan mielelläni sähköpostin kaipio.heli@gmail.com tai Instagramin (pystytkylla) kautta.

Tutustu näihin suosikkeihin

Oletko jo tutustunut eteerisiin öljyihin? Mitä hyötyjä olet havainnut? Haluaisitko selvittää, voisiko eteeriset öljyt edistää sinun ja/tai läheistesi hyvinvointia?

Ihania hetkiä eteeristen öljyjen parissa!

Pystyt kyllä

Kuva:Pixabay