Elämänviisautta pienessä paketissa

Artikkeli sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkattu *-merkillä. Kirja saatu yhteistyössä Viisas elämä-kustantamon kanssa.

Sain tutustua Viisas elämä- kirjalähettiläänä seuraavaan kirjaan, Oprah ja suuret ajattelijat- Inspiroivia keskusteluja ja elämänviisauksia.

Kuva kirjasta Oprah ja aikamme suuret ajattelijat. Viisas Elämä, 2020.

Jo nopealla vilkaisulla ja pienen selaamisen jälkeen olin myyty. Kirja ulkoasu ja kauniit kuvat vetivät puoleensa ja lukemaan katkelmia sieltä täältä. Miten pieni kirja voikin välittää levollisuutta ja kiitollisuutta ihan vain paperisten sivujen ja musteen kautta?

Oprah Winfrey käy kirjassa keskusteluja useiden nykyajan opettajien, visionäärien ja henkisten ajattelijoiden kanssa. Kirjassa on paljon henkilöitä, joiden nimi ei kerro meille härmäläisille yhtään mitään ilman googlettamista. Seuraavilla Oprahin kirjassa esiin nousevilla henkilöillä on kuitenkin suomennettuja teoksia ja sitä kautta ovat meillekin tutumpia. Mm.

  • Eckhart Tolle
  • Bene Brown
  • Tony Robbins
  • Thich Nhat Hahn
  • Deepak Chopra
  • Jon Kabat-Zinn

Jos on lukenut jonkun edellä olevan henkilön kirjoja, tämä Oprahin kirja suurten ajattelijoiden yhteen kansiin kootuista ajatuksista puhuttelee varmasti. Toisaalta kauniisti kuvitetun kirjan myötä on helppo lähteä tutustumaan suurten ajattelijoiden ajatuksiin, sivu kerrallaan ja omassa tahdissa.

Kirjassa käsitellään aiheita mm. Läsnäolo, ego, anteeksianto, armo ja kiitollisuus särkyminen sekä rakkaus ja yhteys. Asioita, joiden kanssa jokainen meistä on tekemisissä ennemmin tai myöhemmin elämänsä varrella. Lohdullista on, että kanssa kulkijan omien ajatusten ja elämän pohdintojen varrelle voi saada niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin yhdestä kirjasta.

Kuva kirjasta Oprah ja aikamme suuret ajattelijat. Viisas Elämä, 2020.

Kirja sopii loistavasti yöpöydälle, muutama kappale ja sivu kerrallaan luettavaksi sängyssä juuri ennen unille käymistä. Levollisten ja lohdullisten viisaiden ajattelijoiden mietteitä lukemalla on hyvä siirtää syrjään päivän murheet ja huolet.

Oprah ja aikamme suuret ajattelijat- kirja on erinomainen lahjakirja jolla voi välittää paljon sanomaa, lohtua, rauhaa ja läsnäoloa sekä viisaita suuntaviivoja moneen elämäntilanteeseen iästä riippumatta.

Kirjan voit hankkia omaksi tai lahjaksi vaikkapa Adlibriksen verkkokaupasta *TÄMÄN LINKIN kautta.

Pystyt kyllä.

Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.