Altista itsesi ja läheisesi kauniille asioille

Teksti sisältää mainoslinkin. Linkki merkitty *-merkillä.

Tilanne ympärillämme, tänä Korona-keväänä 2020, on juuri niin kummallinen, karmea ja pelottava kuin se on. Some on pullollaan tsemppiviestejä ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvää sisältöä ja hyvä niin. Hyvään keskittymisen muistuttaminen on paikallaan. Muista kuitenkin, että sinä tiedät parhaiten, mikä auttaa juuri sinua, perhettäsi, läheisiäsi juuri nyt siinä tilanteessa jossa olet ja olette. Tee juuri niitä asioita.

Yksi keino ilahduttaa itseä ja läheisiä, on välittää kotonaan pysyttelevällä tärkeälle ihmiselle kukkalähetys. Se onnistuu esimerkiksi *INTERFLORA:n välityksellä.

kuva: Pixabay

*INTERFLORA:n lähetti toimittaa kukat vastaanottajan ovelle, ja tarvittaessa ilmoittaa vastaanottajalle puhelimitse lähetyksen saapumisesta. Tilaaminen hoituu netin kautta. Helposti ja turvallisesti, ilman lähikontakteja.

Olen itse käyttänyt Interfloran kukkalähettipalvelua tilatessani ystävälleni tämän syntymäpäivänä onnittelukimpun. Yllätys oli oikein onnistunut, sillä ystäväni muistelee saamaansa kukkalähetystä vielä vuosienkin jälkeen.

Tekemällä tilauksen mainoslinkin kautta, saan tehdystä ostosta pienen palkkio-osuuden.

Kuva: Pixabay

Tämän kevään juhlapyhät vietetään poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kukkalähetys on helppo ja turvallinen tapa osoittaa välittämistä.

Tässä yksi tapa ottaa henkistä läheisyyttä.

Pystyt kyllä.

Jaa ja tykkää somessa
fb-share-icon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *